Råttjakten
(2009-06-13)
Gotlands Armborstförening (GAF) inbjuder till en 2D/3D tävling i Rute på norra Gotland. Tävlingen är öppen för alla tre klasserna. Efter avslutad tävling grillar vi och har trevligt. Tävlingsplatsen är vid det gamla militärsjukhuset i Rute så det finns gott om sovplatser inne i sjukhuset för de som inte orkar åka hem på kvällen.

TID: 12:00 den 13 juni.
Arrangör: Gotlands Armborstförening
Epost: gaf@armborst.se
Telefon: 073-9088784
Pris: 100:-

Hitta hit: Kör stora vägen mot Fårösund, 4km efter Rute kyrka svänger ni av åt höger mot LERGRAV. Kör denna väg några km så dyker det upp några långa militärbarracker på höger sida. Mitt för dessa finns en parkeringsficka från denna ser ni sjukhuset.
SM utomhus för Sporting och Field
27-28 juni 2009

Tävlingen kommer gå av stapeln i Göteborgstrakten. Mer info se www.armborstunionen.se eller kontakta Micky Skottlund.LADA-cup VI
2009-07-25

För 6:e året i rad arrangeras LADA-cup, eller som den egentligen heter "kom och ha kul bakom Gustavs LADA". Mer info finns på www.vaz.seSM i medeltida armborstskytte
2009-08-05

Skriv in detta datum i era almenackor, även om detaljer inte är klara så lär det bli SM på denna dag på Strandgärdet i Visby. Anmälan skickas till Rolf HallinFinns din tävling inte med? skicka ett meddelande till mig så för jag in den. Kom ihåg ingen tävling är för liten eller obetydlig för att få plats här.