Anmälan till Barnens Konstverkstad


Körsbärsgårdens Konsthall och Skulpturpark


Deltagarens uppgifter:

Förnamn:
Efternamn:
Ålder vid kursstart: år

Kontaktperson 1: (Uppgifter för att kunna nå er med bekräftelsemail och kursinformation.)

Förnamn:
Efternamn:
Mobilnr:
E-post:

Kontaktperson 2 (valfritt): (andra uppgifter som gäller under sommaren för att kunna kontakta er under pågående verkstad)

Förnamn:
Efternamn:
Mobilnr:
E-post:

är det något annat som är bra för oss att veta?


Kursval.

Du kan här göra upp till tre val i rangordning. Plats är inte garanterad förrän du fått bekräftelsemail. I första hand blir man bara antagen till en kurs, finns platser kvar en vecka innan kursstart kan man få gå frågan om att gå en andra kurs.

Får du inte plats på ditt förstahandsval erbjuds du plats på det val där det finns plats, men skulle lediga platser uppstå på ditt förstahandsval kommer du få erbjudande att byta till den kursen.

Om du ser olika färger i menyn betyder dessa:

Röd text (-FULLBOKAD-)- kursen är idag fullbokad men du hamnar på väntelista.
Orange text - kursen är troligen fullbokad du får plats om det finns en annars väntelista.
Svart text - Det finns troligen en plats på kurstillfället, men avvakta bekräftelsemail.

Förstahandsval:


Andrahandsval (frivilligt):


Tredjehandsval (frivilligt):


* Reducerad avgift: i år ger vi reducerad avgift på kurs 1 (350kr), 2 (260kr) och 8 (350kr) tack vare bidrag från Propatria för den som inte har ekonomisk möjlighet att betala hela avgiften. Kriterier för reducerad avgift är att minst en vårdnadshavare är arbetslös, ensamstående, sjukskriven eller studernade samt att hushållet tjänar mindre än 45000/månad. För att få reducerat pris skicka ett mail till nanna@korsbarsgarden.se

För vårt arbete med konstverkstaden och den pedagogiska verksamheten på Körsbärsgårdens konsthall är bilden ett oerhört viktigt medel. Därför ber vi om lov att få fotografera de barn som deltar i konstverkstan under tiden de arbetar, som en dokumentation men vid tillfällen kan det bli bilder som används på hemsidan, instagram (@körsbärsgårdenskonsthall och @barnenskonstverkstad) och facebook, men även i tryckt material såsom i konstmagasin eller som i boken 'Konst för alla' på Körsbärsgårdens förlag eller i tryckta foldrar om verksamheten, annonser eller informationsmaterial. Utan föräldrars generösa tillstånd hade en bok som 'Konst för alla' aldrig kunnat bli till och vi är så tacksamma för alla fantastiska ögonblick vi fått lov att dokumentera.

Så nu ber vi om er tillåtelse att fortsätta göra detta. Alltid med respekt för barnen och i sammanhanget att de skapar/deltar i workshop. (Vi skriver aldrig ut namn ihop med bild om vi inte frågar först.)

Titta gärna på våra instagramkonton och vår facebook så förstår ni hur och i vilket sammanhang ert barn i det fall bilderna publiceras skulle visas.

Mitt barn får synas på bild.
Mitt barn får INTE synas på bild.

Genom att skicka in anmälan godkänner jag att dessa uppgifter sparas. (Körsbärsgården behöver dessa uppgifter för att administrera konstverkstan men kommer INTE lämna era uppgifter vidare till tredje part.)