SVENSKA ARMBORST UNIONEN S.A.U.

==På gång just nu==


I april valdes en delvis ny styrelse i SAU och jag, Andreas Palmér, fick äran att bli ordförande. Jag bad de andra i styrelsen att skriva något kort för att presentera sig själva så nedan har jag sammanfattat vad de skrev som du nu kan hitta under fliken kontakt.

Nedan hittar ni några av de uppgifter som årsmötet gav oss i uppdrag att jobba på iår:
Översätta WCSA’s regler och lägga ut dessa med lite svenska ”justeringar” på SAU’s hemsida. Se över och ev. göra om SAU’s hemsida
Jobba för en utbildning för armborstdommare i sammarbeta med Johan Ribén (Sveriges enda nationella domare)
Självklart tar vi gärna emot förslag/tankar på annat som ni som medlemmar har funderat på.
Skicka oss gärna ett mail på info@armborstunionen.se
Vänliga hälsningar ifrån SAU’s styrelse


Nu har flera saker uppdaterats på hemsidan.

- Rankingen uppdaterad efter inomhus-SM och PostVM
- Klickar ni på namnen på rankingen ser man personens bästa resultat i de vanligaste tävlingarna.
- Numer finns en mobilanpassad sida för de med små skärmar.
- Mästarsidan uppdaterad på Svenska mästare och VM-medaljer
- Tävlingar är uppdaterad så att den tävling som kommer närmast i tid visas först, de arkiverade tävlingarna är oförändrade närmast i tid visas först.

Medaljregn över svenska skyttar i Post-VM 20/21. De Svenska skyttarna fortsätter att prestera internationellt och alra bäst har Andreas Fritz lyckats som tog hem 3 individuella guld och 3 lagguld. Se alla resultat på www.worldcrossbow.com

SAU är ett nationell idrottsförbund som tillvaratar armborstskyttarnas intresse i Sverige. SAU är sin sin tur medlem i det internationella förbundet World Crossbow Shooting Assosiation WCSA.

Förbundet startade officiellt 1979 och trots att vi är en liten nation till antalet innevånare har vi radat upp framgångar internationellt genom åren och är en fruktad nation med flera världsmästare.